Úřad pro ochranu osobních údajů


International


Vyhledávání

 

Základní odkazy

 

Cesta: Titulní stránka

 

Přehled dokumentů

Zobrazeno je 25 z celkem 1064 záznamů na stránce:  

< předchozí stránka  -1- 2 3 4 5 ... 43  další stránka >
 
Název a anotaceZodpovídá
Stanovisko č. 4/2014 [PDF, 284 kB]
11.9.2014 - Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejňuje Stanovisko č. 4/2014 - Transparentní účty a ochrana osobních údajů.
Složka dokumentů: Novinky
PhDr. David Pavlát
Stanovisko č. 4/2014 - Transparentní účty a ochrana osobních údajů [PDF, 284 kB]
Složka dokumentů: Stanoviska
PhDr. David Pavlát
Věstník, částka 67
1.9.2014 - Úřad pro ochranu osobních údajů zpřístupňuje částku 67 Věstníku.
Složka dokumentů: Novinky
PhDr. David Pavlát
Stanovisko č. 3/2014
21.8.2014 - Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejňuje Stanovisko č. 3/2014 - K nadbytečnému vyžadování souhlasu se zpracováním osobních údajů a souvisejícímu nesprávnému plnění informační povinnosti.
Složka dokumentů: Novinky
PhDr. David Pavlát
Stanovisko č. 3/2014 - K nadbytečnému vyžadování souhlasu se zpracováním osobních údajů a souvisejícímu nesprávnému plnění informační povinnosti [PDF, 232 kB]
Složka dokumentů: Stanoviska
PhDr. David Pavlát
Veřejná zakázka malého rozsahu
12.8.2014 - Úřad zveřejnil zadávací dokumentaci k veřejné zakázce malého rozsahu.
Složka dokumentů: Novinky
PhDr. David Pavlát
Angličtina [PDF, 212 kB]PhDr. David Pavlát
Návštěva z chicagské DePaul University
5.8.2014 - V pondělí 4. srpna 2014 navštívila Úřad pro ochranu osobních údajů skupina studentů z chicagské DePaul University. Formou besedy se studenti seznámili s principy ochrany osobních údajů v EU a s činností Úřadu. Debatovalo se také o věcných tématech, především o ochraně soukromí na internetu a využívání osobních údajů pro komerční účely.
Složka dokumentů: Novinky
PhDr. David Pavlát
Pharmacontinente - Saúde e Higiene a další, C-683/13 (evidence pracovní doby jako osobní údaj, zpřístupnění osobního údaje orgánu dohledu nad pracovními podmínkami)
Složka dokumentů: Soudní dvůr Evropské unie
PhDr. David Pavlát
Kontrola Vojenské zdravotní pojišťovny ČR
1.8.2014 - Předmětem kontroly bylo dodržování povinností správce osobních údajů stanovených zákonem č. 101/2000 Sb., se zaměřením na zpracování osobních údajů pojištěnců VoZP v souvislosti s jejich registrací. Více zde.
Složka dokumentů: Novinky
PhDr. David Pavlát
Informace o jednání o uvažované novele zákona o střetu zájmů
24.7.2014 - Dne 21. července 2014 poskytl Úřad pro ochranu osobních údajů konzultaci odborníkům z Úřadu vlády ve věci možné úpravy zákona o střetu zájmů.
Složka dokumentů: Novinky
PhDr. David Pavlát
Informace o jednání o uvažované novele zákona o střetu zájmů
Složka dokumentů: Na aktuální téma
PhDr. David Pavlát
Jsem uveden v seznamu dlužníků na internetu. Je to legální a jak se bránit?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
V jakých případech lze požadovat, aby ve smlouvě bylo uvedeno rodné číslo účastníka smluvního vztahu?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
Je rodné číslo v ČR citlivým údajem podle § 4 písm. b) zákona o ochraně osobních údajů?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
Jaký režim platí pro zveřejňování rodného čísla ve veřejných rejstřících?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
Na koho se mohu obrátit, pokud konkrétní fyzická osoba na internetu šíří moje rodné číslo?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
Musí zaměstnanec souhlasit s využitím rodného čísla ve smyslu poskytnutí souhlasu dle zákona o ochraně osobních údajů?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
Jak postupovat, pokud se setkám s případem, kdy je ode mne požadováno sdělení rodného čísla a nejsem si jist/a, zdali jsem k tomu povinen/a?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
Jaké osobní údaje může vyžadovat potenciální zaměstnavatel v rámci výběrového řízení?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
Musí dát zaměstnanec souhlas zaměstnavateli ke zpracování svých osobních údajů?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
Může zaměstnavatel požadovat od zaměstnance umožnění pořízení kopie občanského průkazu k jejímu založení do osobního spisu zaměstnance?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
Zaměstnavatel hodlá kontrolovat elektronickou poštu a přenos dat svých zaměstnanců. Má na to právo?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
Může společnost, u které mám dluh, převést tento dluh jiné společnosti nebo pověřit jinou společnost k vymáhání dluhu?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát
Obec zveřejňuje na svých internetových stránkách poskytnuté informace podle zákona o svobodném přístupu k informacím včetně osobních údajů o žadateli o informaci. Je to správné?
Složka dokumentů: Často kladené otázky
PhDr. David Pavlát

Zobrazeno je 25 z celkem 1064 záznamů na stránce:  

< předchozí stránka  -1- 2 3 4 5 ... 43  další stránka >
 

Zobrazit výběr sloupců tabulky »


Kontext

Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu

 
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


Copyright © 2013 Úřad pro ochranu osobních údajů. Všechna práva vyhrazena.
web & design , redakční systém