Logo úřadu
 

Úřad pro ochranu osobních údajů


International


Vyhledávání

 

Základní odkazy

 

 

Novinky

  • ÚOOÚ: Rok 2016 v číslech
    20. 3. 2017 - Více dotazů, konzultací a podání. Naopak méně podnětů na obchodní spam a žádostí o informace podle zákona 106. To je jen část čísel týkající se práce Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOU) v roce 2016.
  • Předsedkyně ÚOOÚ zahájila konferenci k GDPR
    9. 3. 2017 - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) rozšiřuje zásady zpracování osobních údajů. Ať již jde o zákonnost, korektnost a transparentnost, ale například také minimalizaci údajů, omezení doby uchovávání či odpovědnost. Těmito slovy zahájila předsedkyně Úřadu pro ochranu osobních údajů Ivana Janů konferenci GDPR 360°, která se uskutečnila 9. března v Praze.
  • Výroční zpráva Úřadu pro ochranu osobních údajů za rok 2016
    28. 2. 2017 - Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil výroční zprávu.
  • ÚOOÚ připravil překlad pokynů a příloh k určení vedoucího dozorového úřadu
    28. 2. 2017 - Úřad pro ochranu osobních údajů dokončil neoficiální překlady první řady materiálů WP29 k Obecnému nařízení o ochraně osobních údajů. Tentokrát k interpretaci pojmu „vedoucí dozorový úřad“.
  • GDPR a role ÚOOÚ
    23. 2. 2017 - Shrnutí informací k problematice GDPR, obecného nařízení o ochraně osobních údajů, které začne platit od května 2018.
  • Odborníci Úřadu přednášeli na gymnáziích a krajských úřadech
    23. 2. 2017 - Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) uspořádal u příležitosti mezinárodního Dne ochrany osobních údajů (28. ledna) sérii přednášek, které vzbudily mezi stovkami posluchačů značný zájem.
  • Seminář k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů
    15. 2. 2017 – Z iniciativy předsedkyně Úřadu pro ochranu osobních údajů JUDr. Ivany Janů se ve středu 15. února 2017 v sídle ÚOOÚ uskutečnil odborný seminář věnovaný problematice obecného nařízení o ochraně údajů, účinného od května 2018, v praxi ministerstev a ústředních správních úřadů.
 

Archiv novinek


Kontakt

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7
Tel. informace: +420 234 665 111

Podrobný kontakt


Kariéra

 

Odběr novinek

Objednejte si bezplatné zasílání novinek do e-mailové schránky.


 

Ochranný obrázek (captcha): en ef ú

 
 

Mohlo by vás zajímat

 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


Copyright © 2013 Úřad pro ochranu osobních údajů. Všechna práva vyhrazena.
web & design , redakční systém