Úřad pro ochranu osobních údajů


International


Vyhledávání

 

GDPR telefonní linka

Základní odkazy


Cesta: Titulní stránka > Hlavní menu > Povinně zveřejňované informace > Informace o zpracování osobních údajů

 

Informace o zpracování osobních údajů

 
 
 
V souladu se zásadou transparentnosti je Úřad pro ochranu osobních údajů jako správce povinen informovat subjekt údajů o zpracování osobních údajů, které se tohoto subjektu údajů týkají. Informační povinnost podle č. 13 obecného nařízení má správce v případě, že osobní údaje získal přímo od subjektu údajů, tedy subjekt údajů své osobní údaje tomuto správci přímo poskytl nebo sdělil. Informační povinnost podle čl. 14 obecného nařízení má správce v případě, že osobní údaje nezíská přímo od subjektu údajů, ale obdržel je např. od jiného správce.
Úřad pro ochranu osobních údajů podává informace o zpracování osobních údajů osob, jejichž osobní údaje jsou vedeny v rámci spisové služby a v řízeních, které patří do působnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů.
 
 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Mapa stránek > Hlavní menu > Povinně zveřejňované informace > Informace o zpracování osobních údajů

Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu

 
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


Copyright © 2013 Úřad pro ochranu osobních údajů. Všechna práva vyhrazena.
web & design , redakční systém