Úřad pro ochranu osobních údajů


International


Vyhledávání

 

Základní odkazy

 

Cesta: Titulní stránka > Hlavní menu > Publikace > Anotace > Ochrana osobních údajů v oblasti nabízení obchodu nebo služeb, direkt marketingu a cestovního ruchu, J. Nejedlý a kolektiv, Vydavatelství mag CONSULTING, s. r. o., Praha 2002

 

Ochrana osobních údajů v oblasti nabízení obchodu nebo služeb, direkt marketingu a cestovního ruchu, J. Nejedlý a kolektiv, Vydavatelství mag CONSULTING, s. r. o., Praha 2002

 
 
 

Tato publikace je věnována jedné z významných oblastí týkající se ochrany osobních údajů.

Úvodní kapitola přináší informace o ochraně osobních údajů v Evropských společenstvích, o jejím významu a důvodech právních úprav. První část druhé kapitoly pojednává na obecné úrovni o ochraně osobních údajů v oblasti nabízení obchodu nebo služeb, direkt marketingu a cestovního ruchu v právním řádu České republiky. Ústředním námětem této části je výklad nejdůležitějších ustanovení zákona o ochraně osobních údajů se zřetelem na oblast nabízení obchodu nebo služeb, direkt marketingu nebo cestovního ruchu.

Ve druhé části se hovoří o ochraně osobních údajů v souvislosti s její aplikací v konkrétních podmínkách v oblasti nabízení obchodu a služeb a cestovního ruchu.

Závěrečná třetí kapitola shrnuje výklad učiněný v kapitolách předchozích.

Přílohou této příručky je ukázka vzoru smlouvy mezi správcem a zpracovatelem osobních údajů a text Zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Publikace je určena všem, kteří v dané oblasti působí. Užitečné informace v ní najdou i ostatní čtenáři, kteří se blíže zajímají o ochranu osobních údajů.

 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Mapa stránek > Hlavní menu > Publikace > Anotace > Ochrana osobních údajů v oblasti nabízení obchodu nebo služeb, direkt marketingu a cestovního ruchu, J. Nejedlý a kolektiv, Vydavatelství mag CONSULTING, s. r. o., Praha 2002

Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu

 
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


Copyright © 2013 Úřad pro ochranu osobních údajů. Všechna práva vyhrazena.
web & design , redakční systém