Úřad pro ochranu osobních údajů


International


Vyhledávání

 

Základní odkazy

 

Cesta: Titulní stránka > Hlavní menu > Publikace > Anotace > Ochrana osobních údajů v pracovním právu, V. Bartík, E. Janečková, Praha, Nakladatelství Wolters Kluwer, 2016

 

Ochrana osobních údajů v pracovním právu, V. Bartík, E. Janečková, Praha, Nakladatelství Wolters Kluwer, 2016

 
 
 

Publikace si klade za cíl ve stručné a srozumitelné formě poskytnout základní orientaci v problematice vztahů pracovního práva na pozadí zákona o ochraně osobních údajů a poskytnout i návod, jak přistupovat k řešení problémů, které se vyskytnou nebo vyskytnout mohou. A i když nelze v takto stručné publikaci podchytit všechny možné aspekty problémů se vztahem k ochraně osobních údajů, vybrané a diskutované problémy (zpracované podle témat ve formě otázek a odpovědí), a také praktické zaměření publikace může přispět k pochopení aplikačních problému a naznačit i možná řešení, a je tak určena zejména těm, kteří mají na starosti oblast lidských zdrojů a personální práci.

 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Mapa stránek > Hlavní menu > Publikace > Anotace > Ochrana osobních údajů v pracovním právu, V. Bartík, E. Janečková, Praha, Nakladatelství Wolters Kluwer, 2016

Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu

 
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


Copyright © 2013 Úřad pro ochranu osobních údajů. Všechna práva vyhrazena.
web & design , redakční systém