Úřad pro ochranu osobních údajů


International


Vyhledávání

 

Základní odkazy

 

Cesta: Titulní stránka > Hlavní menu > Pro mládež

 

Pro mládež

 
 
 

Milí mladí přátelé,


Leták

tato část našich webových stránek je určena především Vám. Chceme Vám zde příjemným a hravým způsobem přiblížit oblast ochrany osobních údajů, protože pokud si prolistujete náš  Informačním bulletinem č. 2/2006, zjistíte, že ochrana osobních údajů nemusí být zajímavá jenom pro Vaše rodiče :o) Také Informační bulletin č. 1/2010, který se zaměřuje na prostředí internetu a sociálních sítí, Vás může určitě zajímat, protože nabízí střízlivý pohled na problémy, jimiž může být provázen celý život mladých lidí, když připustí, aby se z jejich dobrého služebníka internetu stal jejich zlý pán…

Naší snahou zde bude přiblížit Vám s pomocí konkrétních situací otázky z oblasti ochrany osobních údajů, které by pro Vás mohly být užitečné.

Dále se dozvíte, že nejen dospělí, ale i děti mají svá práva (najdete zde odkaz např. na Úmluvu o právech dítěte), nebo se také můžete seznámit se zásadami, které je dobré dodržovat, když se pohybujete na internetu.

Pro odlehčení zde naleznete i trochu zábavy v podobě křížovek, osmisměrek a her.

A především budeme na tomto místě každý rok vyhlašovat nový ročník soutěže, která se bude týkat právě ochrany osobních údajů a soukromí.

Samozřejmě uvítáme všechny Vaše dotazy, náměty či připomínky, které nám můžete zasílat na adresu: soutez@uoou.cz.

 

Rubriky

 
Rozbalit celý strom složek dokumentů

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Mapa stránek > Hlavní menu > Pro mládež

Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu

 
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


Copyright © 2013 Úřad pro ochranu osobních údajů. Všechna práva vyhrazena.
web & design , redakční systém